MUTLU YILLAR

Sevinçleri ve hüzünleriyle 2015 yılını geride bırakıyoruz. Yeni bir yıl, yeni başlangıçları ve umutları beraberinde getirmektedir.

Ülkemizde şehit haberleri, birçok demokrasi ve insan hakları ihlalleri yaşanmakta, her gün yüzlerce insan terör saldırılarında, iç çatışmalarda kaybedilmektedir.

Malatya Barosu dün olduğu gibi bugün de Demokratik Hukuk Devleti ve Hukukun Üstünlüğü temelinde, insan haklarını koruma görevini yerine getireceğinden, mesleki ve toplumsal etkinliklerimizi de aynı kararlılıkla  sürdüreceğimizden şüphe duyulmamalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle; 2016 yılının hukukun üstünlüğünün egemen olduğu, hukuksuzluğun yaşanmadığı, demokrasinin uygulandığı, işletildiği, iç barışın sağlandığı, kan ve göz yaşının olmadığı bir ülke olmamız dileğiyle yeni yılınızı kutlar sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz. Saygılarımızla.

AV.ENVER HAN
BARO BAŞKANI