CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN

Özgürlüğün, eşitliğin ve adaletin teminatı olan Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. yılını kutluyoruz.
Cumhuriyet, milletimizin tarihindeki en önemli gurur tablolarından biridir.

Cumhuriyetimiz, hukukun üstünlüğüne dayalı, hak ve özgürlüklerle ilgili sıkıntıların ortadan kalktığı, bireyin önemsendiği demokrasi olmalıdır. İnsani değerlere önem veren, egemenliğin asıl sahibi olan halkın fikirlerini serbestçe ifade ettiği, milletin kendi kendini yönettiği, hukukun üstünlüğüne dayalı, demokratik bir yönetim şekli olan Cumhuriyetle birlikte her alanda büyük gelişmeler sağlanmalı çağdaş uygarlık düzeyine ulaşılmalıdır.

Cumhuriyet’i yaşatmak, yöneteni ve yönetileniyle herkesin sorumluluklarını, hiçbir kuşkuya yer bırakmadan yerine getirmesiyle başarılabilecek bir hedeftir.

Bu inanç ve kararlılıkla benzeri olmayan bir mücadelenin zaferle sonuçlanmasını sağlayan Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Cumhuriyetimizin kurulmasında ve yaşatılmasında emeği geçen tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz.

Av. Enver HAN

MALATYA BAROSU BAŞKANI

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN

Cumhuriyet, milletimizin tarihindeki en önemli gurur tablolarından biridir.

Av. Enver HAN

MALATYA BAROSU BAŞKANI