7. YARGI PAKETİ TASARISINI MİLLETVEKİLLERİMİZE DOSYA İLE SUNDUK

BARO BAŞKANIMIZ ONUR DEMEZ, Adalet Komisyonu Üyesi Ak Parti Malatya Milletvekili Sayın Av.Bülent Tüfenkci, Ak Parti Malatya Milletvekili Sayın Öznur Çalık, Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Sayın Mehmet Celal Fendoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Sayın Veli Ağbaba, Ak Parti Malatya Milletvekili Sayın Ahmet Çakır ve Ak Parti Malatya Milletvekili Sayın Hakan Kahtalı’yı ziyaret ederek, 02/01/2023 tarihinde açıklanan 7. Yargı Paketi tasarısını öncelikle değerli bulduğumuzu ancak meslektaşlarımı desteklemek amacı taşıyan tasarının bu amacı gerçekleştirmek noktasında yeterli olmadığını belirterek Barolarımızın ve Avukatların öncelikli taleplerini hazırlamış olduğumuz dosya ile sundu..

Yakınen takip etmiş olduğumuz Bölge Adliye Mahkemesi ve ilimize inşa edilecek yeni adliye sarayının temelinin atılabilmesi için 2023 yılı yatırım programında 130 milyon lira ödenek ayrılmasından dolayı kendilerine teşekkürlerimizi ileterek sürecin devamı ile ilgili görüşmelerde bulundu.

Galeri