MALATYA BAROSU İLE YAPI KREDİ BANKASI ARASINDAKİ PROTOKOL

MALATYA BAROSU İLE YAPI KREDİ BANKASI ARASINDAKİ PROTOKOL

Malatya Barosu ile Yapı Kredi Bankası arasında imzalanan protokolle meslektaşlarımızın aidatlarını banka ödeyecek.

Yapı Kredi Bankası’nın Avukatlara Özel Kazanım Kampanyası Taahhütnamesi’ni imzalayan ve imza tarihini takip eden 6 ayda toplam 50.000 TL UYAP ödemesini (İcra Müdürlüklerinden ve mahkemelerden gelen ödemeler) Banka üzerinden alan meslektaşlarımızın aşağıdaki dönemlerde oluşmuş olan Baro aidatları* Banka tarafından Baro’ya ödenecektir. 

Aidatların Ocak Taksidi İade Edilecek

Her meslektaşımız için 1 yıl içerisinde 1 kez ve 2,500 TL aidat ödemesi yapılacaktır. Ödemenin yapılması için meslektaşlarımızın 2024 yılı içerisinde ilgili tutarda UYAP işlemi yapacağına yönelik taahhütname vermesi ve açılan hesabı UYAP hesabı olarak tanımlanması yeterli olup, ocak ayında ödeme yapmış olan meslektaşlarımızın ödemiş oldukları aidatlar da baromuzca kendilerine iade edilecektir.

Bu avantaja dahil olmak istemeyen ya da aidat ödeme yükümlülüğü bulunmayan meslektaşlarımız kesintisiz 6 ay boyunca toplam 50.000 TL UYAP ödemesini (İcra Müdürlüklerinden ve mahkemelerden gelen ödemeler) Banka üzerinden aldıkları takdirde kendilerine 2.500 TL Worldpuan tanımlanacaktır.

İlgili tutar, 31 Temmuz 2024, 30 Ekim 2024, 31 Aralık 2024 tarihlerinde kriteri sağlayan meslektaşlarımıza tanımlanacaktır.

Meslektaşlarımıza Maaş Promosyonu Ödenecek

Ayrıca iki ve daha fazla çalışana sahip meslektaşlarımıza kişi başı aylık maksimum 600 TL ve 36 ay süre ile maaş promosyonu ödenecektir.

*Yalnızca Baro aidatını kapsar, gecikme faizi, Türkiye Barolar Birliği keseneği vs. ödemeleri kapsamamaktadır.

Paylaş

Galeri